Home Over ons Licht en Geluid apparatuur Foto's projecten contact

Soors Muziek
Postadres: Maastrichterweg 7
5554 GE Valkenswaard

Telefoon:0031 40-20 41 79 1  
mobiel :0031 6 53 37 37 16

Kvk:  17076348
e-mail: info@soorsmuziek.nl

Over ons

Soors Muziek verzorgt de techniek voor allerlei evenementen, groot of klein, binnen of buiten, u vraagt en wij faciliteren. Met de juiste apparatuur, vakkennis en ervaring  maar vooral met een luisterend oor naar wat u als klant wenst maken wij uw evenement  tot een succes!

Sinds 1991 hebben we van onze hobby ook ons beroep gemaakt. Wij zijn gepassioneerd en zeer ervaren, men zou ons in de volksmond ‘vakidioten’ kunnen noemen.Deze passie wordt ook door onze klanten gewaardeerd en dit is terug te zien in de jarenlange relatie die we met ze opbouwen.


Licht, geluid, truss en rigging, podia, etc.,we hebben het allemaal onder 1 dak. Of het nu gaat om een festival, een theater productie, een concert in een café, bedrijfspresentatie, een verjaardags- of examenfeestje, voor elk gezellig samenzijn of evenement, groot of klein, kunnen wij voorzien in de juiste apparatuur en materialen. Wij kijken samen met u wat er mogelijk is binnen uw budget en denken graag mee, daarin zijn we creatief en vindingrijk. Ons team bestaat uit professionals die niet alleen voor u, maar ook samen met u werken. Het gevoel dat een geslaagd evenement  met z’n allen is gemaakt vinden we belangrijk. Onze vaste klanten weten ons al jaren te vinden maar ook nieuwe klanten kunnen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en/of een offerte opvragen. Kijk voor meer informatie op onze contact pagina.  

Onderhoud

Naast de verhuur van ons materiaal hebben we ook een reparatie afdeling. Is uw apparatuur toe aan onderhoud? Heeft u schade of dient er een reparatie gedaan te worden. Ook dan kunt u  contact met ons opnemen want onze reparatie afdeling helpt u graag.